sábado, 5 de noviembre de 2011

Un vídeo sobre l'assetjament escolar guanya el concurs de Policia y Guardia Civil al Tuenti

Tal i com diu el títol, al telenotícies d'aquest migdia ha sortit aquesta noticia; s'ha dit que el compte de Tuenti de la Policia Nacional i la Guardia Civil ha rebut la visita de més de 72.000 joves des de que, fa un any, es poses en funcionament per a intentar sensibilitzar a la gent, en aquest cas, els joves, sobre l'assetjament escolar, les drogues i la seguretat vial, entre altres temes.  

Amb el motiu de la celebració del primer aniversari del compte de Tuenti, es va convocar un concurs 2.0 de vídeos entre tots els seus seguidors. Entre els 40 vídeos presentats, el jurat ha seleccionat un de conscienciació contra l'assetjament escolar elaborat per alunmes del Institut Cacheiras, del Concello de Teo (A Coruña). 

A continuació deixo l'enllaç amb el vídeo i la noticia un poc més detallada. 



M'agradaria opinar un poc sobre aquest concurs ja que crec que fer aquest vídeo es una bona mesura per a que els joves vegin com esta la situació i se'n adonin que no poden tractar els altres com si fossin objectes sense sentiment, i amb els que puguin fer el que els doni la gana, ja que a ells no els agradaria gens ni mica que els tractessin així. La Policia i la Guardia Civil al organitzar aquest concurs, han conscienciat un poc als joves que s'han posat a la pell de les persones que són assetjades, de com es senten, que pensen i com actuen davant d'aquesta situació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario