jueves, 24 de noviembre de 2011

Ciberbullying?

La difusió d'imatges de professors maltractats, sobretot a l'ensenyament secundari, es una practica molt constant. Un tant per cent del professorat creu que les gravacions i fotos penjades a internet es una llarga llista de problemes als que es tenen que enfrontar. La captació i difusió d'imatges amb comentaris denigrants per als docents han nascut amb les ''reds socials''.

En les reds socials l'assetjament es un fenomen molt nou, però el tracte que se li dona es el mateix que als diferents temes de Internet. Quan hi ha una petició de cancel·lació d'una informació personal, que no es atesa pel servidor, nosaltres la ordenem. Amés s'ha d'avaluar la identificació dels qui pengen aquests perfils.  

El ciberbullying es una practica que s'esta expandint. Si et poses en aquestes xarxes, veus tot els tipus de maldats i barbaritats que es fan sobre els professors. Per als pares i inclús els companys del claustre, un professor maltractat es un professor incompetent. Però el que no veuen l'altra gent es que quan entre a classe, els docents es veuen tancats a l'aula on la indisciplina, els insults, les males jugades, abunden i a sobre, molts dels companys o pares, els culpen de no ser capaços de controlar una situació.


Expliqueu-me qui i com? qui podria arribar a una classe on abunden els insults, els atacs físics i psicològics, i poder fer que aquest nens es tranquil·litzessin i es comportessin com a persones?







Aquest vídeo, va sortir fa temps al telenotícies de telecinco. Es veu com un professor es assetjat per un noi de 15 anys per pendre-li el paquet de tabac a l'hora del esbarjo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario